úterý 4. května 2010

Podezřelý film

www.xxxxx.webnode.cz - na tomto webu (adresu nezveřejňuji, abych nedělal filmu reklamu) někdo nabízí podezřelý film Bulterier - mazlíček nebo zabiják, názvem se snaží vzbudit dojem, že bulteriér je pes pro zápasy a vydělat jednak na filmu a také na zvířatech. Pokud jste někdo film shlédli, napište co je jeho obsahem, abychom rozptýlili podezření, že jde o psí zápasy!!!


V současné době (7.5. 2010), zřejmě jako reakci na tento článek, změnili obsah webu, a také vymazali články v původní diskuzi na jistém serveru, který se zabývá přírodou, takže  nyní nabídka dostala zcela jiný, korektní obsah. Věřím, že šlo pouze o nevhodně zvolenou reklamu, která měla za cíl zvýšit zájem o služby těchto "chovatelů" a "filmařů".
Ale přesto je stále nutností nebýt netečný k signálům vedoucím k týraným zvířatům. V 21. století zcela jistě není pro podobný druh "zábavy" místo.

4 komentáře:

  1. ?

    Lidská blbost a závist, typická zejmená pro Čechy skutečně nezná mezí.

    www.bulterier.webnode.cz

    DM - České Budějovice.

    OdpovědětVymazat
  2. Závist? Spíše znechucení a hnus při takovém způsobu prezentace psa a snaze vyvolat zájem o prodej pofiderního filmu a jitřit už negativní mínění o uměle vytvořené kategorii bojových psů. Někdo velmi nezodpovědný a infantilní dělá negativní reklamu suoer psí rase bulteriérům a vůbec chovatelům a držitelům psů.

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdo normální si apriori nemyslí o žádném psu, že je zabiják. Jen skutečně nezodpovědní a chudí duchem, a spodina šíří tuto domněnku.

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený pane. Nebudu se snižovat na Vaši úroveň, tedy úroveň ubožáka, co nedokázal ani pochopit smysl celého webu a nebudu na Vás dále již reagovat. Opravdu to vypadá, že Vám těch 84 let bude. Zkuste někoho požádat, aby Vám smysl článku, napsaný na www.bulterier.webnode.cz vysvětlil.

    Současně Vás upozorňuji, že nepřestanete-li nás obtěžovat nevyžádanými emaily, bude na Vás podáno trestné oznámení.

    DM - České Budějovice.

    OdpovědětVymazat